Grastapijt Bronze 30mm

€18,95 per m2

Zachtheid   
Echtheid    

Kunstgras Bronze 30mm is perfect geschikt als instapmodel kunstgras. Dit type heeft een wat lagere poolhoogte, maar daarentegen een uitstekende prijs. Door de lagere vezelhoogte is instrooizand niet noodzakelijk.

Door de verschillende kleuren in dit kunstgras heeft dit goede overeenkomsten met natuurgras. Een zacht kunstgras voor zeker een zachte prijs wat dit type zeker interessant maakt. Ook met een beperkt budget kun je zeker een prachtige tuin creëren!

Bereken de prijs van jouw grastapijt

Dit heb je nodig:

Heb je accessoires nodig om zelf te leggen?

Vul de gewenste lengte en breedte in.
Totaal: Onbekend inclusief 21% btw
 Voor 12:00 besteld, zelfde dag verstuurd
 Uitsluitend Nederlandse productie
 20% extra korting met coupon20
(5 klantbeoordelingen)

Grastapijt Bronze 30mm

image_content

image_content

image_content

image_content

image_content

image_content

image_content

image_content


Alle productfotos en videos zijn onbewerkt en met dezelfde kleurtemperatuur opgenomen. Dit om de echtheid te waarborgen.

5 reviews voor Grastapijt Bronze 30mm

  tuintje gelegd met kunstgras
  Denzil Haaksma
  4 april 2021
  Ziet er gezellig uit
  Eigenlijk ben ik nooit fan geweest van echt gras en heb dus een lange tijd sinds de verhuizing naar mijn nieuwe woning een tuin met bijna alleen maar tegels gehad. Maar om alleen maar tegels in de tuin te hebben liggen, vond ik er ook wel saai en kil uit zien. Nu gekozen om een stukje kunstgras te leggen. Het ziet er stukken gezelliger uit dan alleen tegels en hier zit veel minder onderhoud aan dan bij echt gras. Ik ben tevreden!
  Guus van der Vlugt
  27 maart 2021
  Geen groot budget, toch mooi resultaat
  Ik heb lang zitten nadenken wat voor soort gras ik in de tuin moest leggen. Kunstgras, ik dacht dat het echt voor de sjiekere tuinen en mensen gericht was. Maar voor een relatief laag bedrag heb ik toch nog een mooi type kunstgras gevonden. Een mooi resultaat, ik ben er blij mee.
  Anke Verbaan
  8 maart 2021
  Mooier dan verwacht
  Heb lang getwijfeld en vergeleken naar verschillende kunstgrassoorten. Ook proefstalen aangevraagd bij diverse kunstgrasaanbieders. Ben blij dat ik bij deze webshop uit ben gekomen. Na het bestellen van dit type kunstgras, werd het de volgende dag ook netjes en op tijd geleverd. Samen met mijn vriend hebben we het kunstgras in de achtertuin gelegd. Het is mooier dan verwacht!
  Jody Ottink
  16 februari 2021
  Voelt zacht
  Wauw! Ik had dus nooit verwacht dat kunstgras zo zacht aan zou kunnen voelen. Mijn puppy vind het ook lekker aanvoelen en rolt er graag doorheen.
  Grastapijt Bronze 30mm photo review
  Anita & Sjoerd
  14 april 2020
  Review op verzoek
  Op verzoek van jullie medewerker hebben we een foto gemaakt en geüpload via de link. Kunstgras was even wennen maar heeft ons ook ruimte opgeleverd in de garage (weg met de grasmaaier). Het groen heeft zijn kleur behouden en we hoefden niet voor de waterdoorlatende variant te gaan omdat onze jacuzzi geen zwembad is. Dikke pluim en bedankt.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.