Grastapijt Bronze 40mm

€26,95 €23,95 per m2

Zachtheid
Echtheid

Voor de laagste prijs krijgt u hier hoog gras van maar liefst 40mm. Dit gras is van hogere kwaliteit als onze concurrentie omdat er niet bezuinigd is op het aantal sprieten of steken.

Een pareltje uit onze budget serie; het kunstgras Brons met een vezelhoogte van maar liefst 40mm. Een van de zachtste types kunstgras, met een super mooie natuurlijke uitstraling. Zeker geschikt voor intensief gebruik en natuurlijk diervriendelijk. Deze grasmat oogt fris en ziet er dan ook uit als een tuin die net gemaaid is.

Met dit type kunstgras tovert u uw tuin gemakkelijk om in een heerlijke groene omgeving.

Bereken de prijs van jouw grastapijt

Dit heb je nodig:

Heb je accessoires nodig om zelf te leggen?

Vul de gewenste lengte en breedte in.
Totaal: Onbekend inclusief 21% btw
 Voor 12:00 besteld, zelfde dag verstuurd
 Uitsluitend Nederlandse productie
 20% extra korting met coupon20
(6 klantbeoordelingen)

Grastapijt Bronze 40mm

image_content

image_content

image_content

image_content

image_content

image_content

image_content

image_content

image_content

image_content

image_content


Alle productfotos en videos zijn onbewerkt en met dezelfde kleurtemperatuur opgenomen. Dit om de echtheid te waarborgen.

6 reviews voor Grastapijt Bronze 40mm

  Familie Verbeek
  31 maart 2021
  Lekker liggen zonnen
  Bij een zonnige dag, merken we niet dat het kunstgras zelf erg heet wordt. We lopen er graag met blote voeten overheen, zo zacht is het. Als het zonnetje schijnt, gaan we er vaak lekker op liggen en voelt het ook aangenaam aan.
  Simon van Wiegen
  31 maart 2021
  Ziet er goed uit
  Ik ben echt blij met het kunstgras. Voel bijna geen verschil tussen nep of echt. Kan er gewoon lekker op zonnen.
  Dennis Dullens
  5 maart 2021
  Niet als echt gras, wel de look
  Zelf ben ik een enorme grote fan van echt en natuurlijk gras. Nu ik in een appartement woon met een balkon, kan ik helaas niet meer genieten van een achtertuin met écht gras. Toch wilde ik mijn balkonnetje opfleuren en heb gezien dat kunstgras hiervoor wel een geschikte oplossing zou zijn. Het ziet er fleurig uit, voelt bijna aan als echt gras.
  Grastapijt Bronze 40mm photo review
  Huub Rijsel
  5 februari 2021
  Frisse uitstraling
  Heb verschillende soorten kunstgrassen vergeleken. Bij velen zie ik dat er op een gegeven moment het gras er dof uitziet. Gelukkig valt het bij deze soort mee. Het ziet er fris uit en ik geniet er bijna elke dag van.
  katten kunstgras
  Mike van der Werff
  15 oktober 2020
  Mijn kat is er dol op
  Heb een kat die over het algemeen heerlijk vindt om in gras te liggen en in te spelen. Ik twijfelde of ze het verschil zou merken met kunstgras en of ze hier nog net zo gek op is. Ik heb kunstgrasstalen aangevraagd en de test uitgevoerd. Mijn kat merkte bijna geen verschil en lag er al lekker op. Een aanrader!
  Max Wensink
  7 september 2020
  Net gemaaid gras
  Bij mij gaat er niets boven het uiterlijk van net gemaaid gras in de tuin. Maar om deze 'look' aan te houden, vergt veel onderhoud en tijd. Ik ben op zoek gegaan naar een type kunstgras die aan deze wens van mij voldoet. De Brons 40mm is er zo een die deze uitstraling geeft. Hierdoor ziet mijn tuin er altijd netjes onderhouden uit. Top!

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.