Uitverkoop!

Drukverdeeldoek per m2 voor kunstgras

€3,95 per m2

Het drukverdeeldoek wordt gebruikt onder het kunstgras. Hierdoor zullen er minder kuiltjes of kuilen in het gras ontstaan ​​door bijvoorbeeld de poten van een tuinstoel of intensief gebruik. Het kan ook onkruid afschrikken en heeft een preventieve werking op ongedierte.

In sommige gevallen wordt het soms aanbevolen om goedkope geotextielen onder kunstgras te gebruiken. We raden echter aan om een ​​drukverdeeldoek te gebruiken. Waar geotextiel bijzonder goed is in het afstoten van onkruid, zorgt het drukverdeeldoek juist voor een stabieler oppervlak.

Door het gebruik van het drukverdeeldoek kun je zelfs tuinmeubels, kinderglijbaan of een kinderbad op de gras mat plaatsen.

Je legt het drukverdeeldoek los op het zandbed vervolgens leg je het gras er los overheen. Daarna span je beide aan door kunstgraspennen erin te slaan. De pennen komen op elke hoek en om de meter aan de buitenkant.

Aantal
 Voor 12:00 besteld, zelfde dag verstuurd
 Uitsluitend Nederlandse productie
 20% extra korting met coupon20

Drukverdeeldoek per m2 voor kunstgras

image_content

image_content

image_content

image_content

image_content


Alle productfotos en videos zijn onbewerkt en met dezelfde kleurtemperatuur opgenomen. Dit om de echtheid te waarborgen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.