Grastapijt thuis sporten 26mm | Groen

€32,95 per m2

Zachtheid   
Echtheid    

Terwijl het sport kunstgras 24mm zich beter leent voor voetbal velden is dit kunstgras gebouwd om een luxe uiterlijk. Dit kunstgras ziet er ook nog eens echt uit. Juist door het realisme moeten de haartjes wat harder zijn wat zich perfect leent voor prive speelvelden in de achtertuin of bij de sportclub. Dit type sport kunstgras is ook zeker geschikt voor intensief gebruik.

Houdt u van Yoga? Kies dan voor de Silver 30mm
Wilt u thuis intensiever sporten of voetballen? Dat is dit gras voor u geschikt.

Bereken de prijs van jouw grastapijt

Dit heb je nodig:

Heb je accessoires nodig om zelf te leggen?

Vul de gewenste lengte en breedte in.
Totaal: Onbekend inclusief 21% btw
 Voor 12:00 besteld, zelfde dag verstuurd
 Uitsluitend Nederlandse productie
 20% extra korting met coupon20
(4 klantbeoordelingen)

Grastapijt thuis sporten 26mm | Groen

image_content

image_content

image_content


Alle productfotos en videos zijn onbewerkt en met dezelfde kleurtemperatuur opgenomen. Dit om de echtheid te waarborgen.

4 reviews voor Grastapijt thuis sporten 26mm | Groen

  Esmee van Cuijk
  15 april 2021
  Voelt gewoon heerlijk
  Eerst was ik nogal wat twijfelachtig of 'nep' gras net zo zacht zou kunnen zijn als het echte. Mijn verbazing was groot: het voelt bijna net zo zacht als het echte. Ik heb ook bijna geen onderhoud aan het gras en is makkelijk schoon te maken. Echt heerlijk.
  Coen van Ooijen
  7 april 2021
  Ideaal voor mijn oefeningen
  Bij lekker warm weer, vind ik het heerlijk om buiten te sporten! Maar om dit nu elke keer in een park te doen, vind ik soms wel vervelend en heb dan ook wel behoefte aan privacy. Sporten op gras vind ik zelf erg fijn en wilde dit dan ook liever thuis in mijn eigen achtertuin kunnen doen. Daarom is dit kunstgras voor mij de ideale oplossingen voor al mijn oefeningen op te kunnen doen.
  Karlijn Halma
  22 maart 2021
  Zen op mijn kunstgras
  Yoga, tijdens de koude winterdagen kon ik fijn binnen in mijn woonkamer yoga oefeningen doen. Nu het wat warmer weer is heb ik de mogelijkheid om dit ook buiten te kunnen doen. Het kunstgras voelt lekker zacht aan en gaat erg lang mee. Ik voel me helemaal zen.
  thuis sporten op je kunstgras
  Tijn Van Goot
  14 februari 2021
  Sporten op gras zonder beschadigingen
  Normaal ga ik sporten op echt gras, maar hierdoor komen er vaak kale plekken in te zitten. Dit vind ik erg jammer, ik wil natuurlijk niet mijn gras beschadigen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar kunstgras. Ik kan nu al mijn intensieve fitnesoefeningen doen zonder dat ik het kapot maak. Top!

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.