Grastapijt Bronze 20mm

€15,95 per m2

Zachtheid   
Echtheid    

De Bronze 20mm is de instapper uit onze serie maar met 16.800 grassprieten per m2 zeker geen slechte kwaliteit. Het is kindvriendelijk en natuurlijk vrij van schadelijke stoffen (bij Chinese import weten we niet wat erin verwerkt zit). Zelfs deze bestaat uit multicolour. Dus er is gebruik gemaakt van meerdere kleuren doorweven met een bruine mosdraad. Ook deze kunstgras mat is milieuvriendelijk en duurzaam. Geschikt voor voortuin, siergazon maar minder geschikt voor intensief gebruik en huisdieren. Op dit gras krijgt u ook 10 jaar garantie.

Voor mensen met een beperkt budget of die tijdelijk kunstgras willen leggen adviseren we deze instapper. Houdt rekening dat kunstgras van onder +/- €20 eerder plat gaat liggen na een half jaar.

Bereken de prijs van jouw grastapijt

Dit heb je nodig:

Heb je accessoires nodig om zelf te leggen?

Vul de gewenste lengte en breedte in.
Totaal: Onbekend inclusief 21% btw
 Voor 12:00 besteld, zelfde dag verstuurd
 Uitsluitend Nederlandse productie
 20% extra korting met coupon20
(4 klantbeoordelingen)

Grastapijt Bronze 20mm

image_content

image_content

image_content

image_content

image_content

image_content

image_content

image_content

image_content


Alle productfotos en videos zijn onbewerkt en met dezelfde kleurtemperatuur opgenomen. Dit om de echtheid te waarborgen.

4 reviews voor Grastapijt Bronze 20mm

  Meike van der Hulst
  17 maart 2021
  Wauw, beter dan verwacht!
  Na lang onderzoek te hebben gedaan naar het juiste soort kunstgras, ben ik op de webshop van GrasTapijten uitgekomen. Een paar kennissen hebben sinds kort kunstgras in hun achtertuin gelegd en ik was verbaasd hoe mooi het er eigenlijk uitzag. Ik kon bijna geen verschil meer zien tussen 'echt' of 'nep' gras. Ik vind echt gras onderhouden vaak te veel moeite kosten. Daarom ben ik overgestapt naar kunstgras. Het ligt nu netjes bij ons in de tuin en ik ben zeer tevreden!
  Janette Roelofs
  23 februari 2021
  Zeer netjes
  Normaalgesproken vind ik echt gras mooier uitzien in de tuin. Mijn man hield er ook van om dit elke zondag dan ook netjes bij te houden in de achtertuin. Helaas heeft hij vaak rugklachten en heb ik zelf jammer genoeg niet vaak tijd om het gras regelmatig te onderhouden. Kunstgras schijnt nogal onderhoudsvriendelijk te zijn, door die reden ben ik nu ook echt een fan geworden van kunstgras! Ik heb er bijna geen omkijken naar en het is makkelijk schoon te maken. Ben er blij mee.
  Karel Broeckhorst
  13 februari 2021
  Gewoon top
  Jarenlang een echt gras gazon in de tuin gehad. En ook van genoten. Ik heb vooral in de zomer opgemerkt dat als het lang warm en droog weer is, dat ik toch heel erg vaak de sproeiers aan moet zetten. Dit kost mij jaarlijks toch wel wat geld. Hierin wilde ik graag in besparen en heb de keuze gemaakt om voor kunstgras te gaan. Ik hoef nu in principe nooit meer te sproeien, voor af en toe verkoeling vind ik het nog wel fijn maar het scheelt mij enorm met de waterrekening!
  Grastapijt Bronze 20mm photo review
  Vorstermans
  4 december 2020
  niet tevreden
  Eerst kunstgras gekocht bij de bauhaus maar na 2 jaar toch weer meoten zoeken naar nieuw gras. Plat gelopen en ik ga nooit meer voor de dunne vezels het nieuwe kunstgras was wel goed en ook een stuk steviger

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.