Uitverkoop!

Grastapijt Geurneutra (25 kg)

€49,95 €39,95 incl. BTW

GEURNEUTRA is het resultaat van onderzoek om onaangename geuren veroorzaakt door huisdieren te elimineren. Het is volledig natuurlijk en besprenkeld in kunstgras om de eigenaardige geur in de urine te beheersen. De deeltjes houden de geur van ammoniak vast, zodat ze niet kunnen worden omgezet in geurgas (de hoofdoorzaak van een eigenaardige geur). Gezondheid en veiligheid zijn natuurlijk altijd het belangrijkste, daarom bevat Geurneutra geen aanvullende of schadelijke chemicaliën. Het bestaat uit deeltjes die direct in het kunstgras worden gestrooid. We raden aan om de hoeveelheid korrels aan te passen aan de overlast en eventueel aan het aantal huisdieren.

GEURNEUTRA zorgt voor een frisse, natuurlijke geur van uw tuin, sportveld, balkon. Naast het verwijderen van onaangename geuren heeft geurneutralisatie nog een ander voordeel, namelijk dat de kunstgrasvezels rechtop blijven staan ​​door de extra ondersteuning van de deeltjes tussen de vezels. Doordat de deeltjes langer vocht vasthouden, hebben ze ook een verkoelend effect. Als de deeltjes nog vochtig zijn, wordt het kunstgras minder warm. In principe is het niet nodig om de korrels te vervangen.

Uitverkocht

Grastapijt Geurneutra (25 kg)


Alle productfotos en videos zijn onbewerkt en met dezelfde kleurtemperatuur opgenomen. Dit om de echtheid te waarborgen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.