Grastapijt Gold 42mm (zachtste uitvoering)

€37,95 per m2

Zachtheid   
Echtheid    

Met trots presenteren wij u deze serie.
Zoals de naam al zegt behoort deze gold serie tot de exclusieve kunststof grassen. Zeer geschikt voor intensief gebruik en erg zacht en kindvriendelijk. Zelfs de grassprieten wisselen van richting waardoor het op en top realistisch lijkt. Een gold serie maar zeker nog betaalbaar. Een uniek type kunstgras dat zich onderscheidt van de andere soorten. Wat ons betreft zeker een aanrader als u de grotere broer 52mm platinum te hoog vindt.

Deze uitvoering is identiek aan de platinum alleen minder hoog. Waardoor deze gemakkelijker te belopen is. De 52mm platinum heeft daarentegen een absolute volle bos sprieten. Wat zorgt voor de ultieme ervaring in kunstgras.

Vanwege de extra waterdoorlatendheid is deze goed te plaatsen naast een zwembad of jacuzzi. Het water wordt sneller afgevoerd naar de bodem en hierdoor ontstaand geen soppend geluid bij het lopen over het gras.

Bereken de prijs van jouw grastapijt

Dit heb je nodig:

Heb je accessoires nodig om zelf te leggen?

Vul de gewenste lengte en breedte in.
Totaal: Onbekend inclusief 21% btw
 Voor 12:00 besteld, zelfde dag verstuurd
 Uitsluitend Nederlandse productie
 20% extra korting met coupon20
(2 klantbeoordelingen)

Grastapijt Gold 42mm (zachtste uitvoering)

image_content

image_content

image_content

image_content

image_content

image_content

image_content

image_content


Alle productfotos en videos zijn onbewerkt en met dezelfde kleurtemperatuur opgenomen. Dit om de echtheid te waarborgen.

2 reviews voor Grastapijt Gold 42mm (zachtste uitvoering)

  Katja van Beek
  7 maart 2021
  Mooier dan op de foto
  Dit type kunstgras hebben wij voornamelijk toegepast voor onze kinderen om hier lekker en veilig op te spelen. Omdat dit type kunstgras de zachtste uitvoering heeft, kunnen mijn kinderen hier op vallen zonder al te veel pijn te hebben. Het voelt erg aangenaam aan zo'n zachte ondergrond. Het ziet er in het echt nog mooier uit dan op de foto.
  Willem Brouwers
  23 januari 2021
  Goede afhandeling
  Tijdens het bestellen van het kunstgras verliep eigenlijk alles soepel en naar wens. Het kunstgras kwam op tijd binnen en het leggen ging ook vrij gemakkelijk. Ik ben dik en dubbel tevreden!

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.